2014-10-27 09:11:36• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Fordítson figyelmet az anyagi helyzetére

Napi horoszkóp október 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a mások által kezelt pénzügyek területén áll, foglalkozzon tudatosan az anyagi biztonságával, és költsön kevesebbet szórakozásra. A Plútó segítségével megszilárdíthatja a barátságait, és kiterjesztheti a társas kapcsolatait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az Ön szerelmi életét kormányozó Merkúrt most visszafogja az Uránusz, emiatt érzelmi élete „lelassul” egy kicsit. Olyan időszakot élhet át, amikor kevésbé harmonikus a kapcsolat Ön és a társa között.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ez a hét aligha lesz lendületes időszak az életében. Lassan csordogálnak az események, nincs semmi, ami találkozásokra, beszélgetésekre, vagy összejövetelek szervezésére ösztökélné. A mai feladatait legszívesebben későbbre halasztaná.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az Önt körülvevő emberek némelyike leginkább csak veszekedni óhajt, Ön mégis vonzódik hozzájuk. Különösen a magabiztos emberek társaságát keresi, akiknek valószínűleg több planétájuk is a Vízöntő vagy az Oroszlán jegyében áll.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma legyen nagyon kíváncsi, kérdezzen sokat és ismerjen meg mindent és mindenkit a környezetében. A párkapcsolatában lehetősége lesz tisztázni korábbi nézeteltéréseket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha a terveit nem sikerült úgy végrehajtania, ahogy szerette volna, tartson önvizsgálatot: vajon nem volt-e túlságosan rámenős, amikor azt hangoztatta, hogy csak az Ön módszere a helyes?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne most akarjon rendet tenni a garázsban, a pincében vagy a kertben sem, mert semmi ilyen irányú törekvésében nem lesz köszönet. Kerülje a nézeteltéréseket a családja idősebb tagjaival. Ha békében akar élni, ne szerezzen meglepetéseket a szeretett személynek, például ne most akarja felújítani a lakást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma valósággal vonzza a szellemes, kellemes, szórakoztató, önhöz hasonló beállítottságú embereket. Mindazokkal szemben, akikkel naponta találkozhat, érezhet némi neheztelést, mert egyébbel sem foglalkoznak, mint mások kritizálásával és szüntelen panaszkodással. Készítse össze könyvelését, mert előfordulhat, hogy ellenőrzést kap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön rendkívül vonzódik egy élénk, gyors beszédű, eredeti gondolkodású és változékony személyiségű illetőhöz. Vigyázzon vele, különösen akkor, ha észreveszi, hogy folyton kritizálja Önt!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Fordítson figyelmet az anyagi helyzetére, elsősorban a megtakarításaira, befektetéseire és biztosítási ügyeire helyezze a fő hangsúlyt. A következő időszak mindenképpen alkalmas a változtatásokra, fejlesztésekre, és a szükséges korrekciók elvégzésére.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az Ön komoly kapcsolatokat jelző területén a Jupiter áll. Kapcsolatba kerül egy jómódú, divatos megjelenésű illetővel, akinek meg van az a jó tulajdonsága, hogy soha sem szól meg senkit. A környezetében néhány idősebb ember fokozott érdeklődéssel fordul Ön felé, úgy rácsodálkoznak az egyéniségére, mintha azelőtt sosem látták volna, holott régi ismerősei. Mindenkire figyeljen ma, mert valaki fontos hírt közölhet Önnel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha az idősebb rokonaival vagy barátaival találkozik, hagyja őket beszélni, és hallgassa figyelemmel, mit mesélnek. Tanulságos történeteket, segítő és bátorító szavakat, megértő vigasztalást és jó tanácsokat kaphat tőlük.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: